CAMPING

camper nearby flowers

De camping is geheel in het groen gehuld en gelegen bij de Amiata berg en is een uitstekend oord voor een rustige en ontspannen vakantie; wisselend dagen van rust met dagen van excursies, naar gelang ieders interesse, naar historisch-archeologische plaatsen of badinrichten, alle op minder dan een uur met de auto.

Uitgerust met alle noodzakelijke voorzieningen, 5 toiletblokken, muntwasmachines, drooglijnen, stopcontacten met 6,3A en ook zijn er enkele tuintenten ter berschermeing van de tenten in geval van regen.

 

 


Camping

 

Camper area

 

camping from high

 

Camper with Amiata mount below

 

Gazebo

 

Residence in

 

Spa with hot water

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RESIDENCE

Gerealisseerd  door restauratie van een oude boerderij, respecterend de stijl en de bekoring van de oude handbewerkte stenen.

residence biedt:

Residence
 • Appartementen voor 2 personen, die bestaan uit een woonkamer met kookhoek, een 2 persoons kamer  en een badkamer met douche. Deze bevinden źch zowel op de eerste als de tweede verdieping.
residence terraces

 • Appartementen voor 3 personen, die bestaan uit een woonkamer met kookhoek, een slaapkamer met een tweepersoons bed en een enkelbed, een badkamer met douche, een terras of een veranda. Deze bevinden zich op de begane grond, op de eerste en de tweede verdieping.
il terrazzo del residence

 • Bungalows of kleine villa’s voor 4 personen die bestaan uit een woonkamer, een keuken een slaapkamer met tweepersoonsbed, een slaapkamer met twee enkelbedden, een badkamer met douche, een veranda.
Residence under snow

Alle appartementen en villa’s beschikken over een gasfornuis, een koelkast, een televisie, borden en pannen.

 

villetta con aiuola in fiore

 

Air seeing

 

Small villas under snow

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

LEGENDA

 1. Receptie

 2. Apartments

 3. Villa's

 4. Bar-Restaurant

 5. Toiletgebouw

 6. Camping

 7. Kamperplaatsen

 8. Speeltuin en sportvelden

 9. Parkeerplaats

 10. Caravan overblijfplaats

 

 


 

 

RESTAURANT-BAR "MONTOTO"

 

RESIDENCE: bedrooms

 

SMALL-VILLAS: kitchen